Jeugdwerking

Maak kennis met Timokids, 10ers, jeugd en Sportquest

Timokids

Timo kids Herentals is een Christelijke jeugdbeweging waar we met
kinderen van de lagere school op de eerste en derde zaterdag van de
maand een leuke, spannende en originele activiteit beleven. We doen
aan sport en spel met een versnapering tijdens de pauze. Tijdens deze
pause zingen we ons timokidslied en leren we een korte waardevolle
les van Timo en Kiddie over normen en waarden.

Inschrijvingsgeld² 30 euro (voor EJV Leden) 6 euro extra voor niet
leden die dan automatisch EJV lid worden. Hierin zitten alle onkosten
(versnapering, timosjaaltje, eventuele uitstappen op verplaatsing,…)

Contact timokids@levendehoop.be

10ers

Jeugdgroep voor jongeren / tieners tussen 12 en 15 jaar. Allerlei activiteiten worden georganiseerd. Zowel zotte, actieve en avontuurlijke als leerrijke en rustigere “chill” activiteiten. Een aantal keer per maand is er ook tijdens de zondagsamenkomst een aparte studie over relevante onderwerpen. Om de drie maanden word er een programma opgesteld. Elk jaar is er ook een bangelijk weekend. 

Een opsomming van een aantal activiteiten: Bowling, Binnen de minuut, Langlaufen, Bosspel, Schaatsen, Sporten in Bloso, Quiz, Jeugdkerk, Zumba initatie, Middeleeuws spel, Game-avond, Girls & Boys night, DIY Paletten, Dropping, Zwemmen, Sint spel, Muurklimmen, Kerstfeestje, Komen-eten, Klettersteigen, Safetyfirst, Mastermind, Kerstmarkt kraampje, anti-fit-o-meter, De stoel, maffia avond, Mexicaanse avond, enz….

Jeugd

Een jeugdprogramma gelijkaardig als hierboven maar dan voor jongeren tussen 15 en 18 jaar. Iets pittigere activiteiten en leerrijke studie avonden.

 

Sportquest

Elk jaar komt er een samengesteld sport-team uit verschillende landen één week sporten met jongeren uit Herentals. Ze brengen geloof, jongeren en sport samen in één actieve week. Levende hoop organiseert voor hen de faciliteiten en verblijfplaatsen. Ook zijn er verschillende leden hierbij actief betrokken. De traditionele baseball match op dinsdag SPORTQUEST -vs- BBC Herentals is ondertussen een vaste waarde geworden wat velen niet willen missen.

Wanneer de zomer dichterbij komt raken er meer details bekend over de week en het programma. Graag een weekje mee sporten? Deelnemen is gratis en kan vanaf heel jeugdige leeftijd. Neem contact op met sportquest@levendehoop.be.

Lees Hier het verhaal van Darcy

Check http://www.sportquest.be voor meer info over Sportquest België en wereldwijd.